SCANVAEGT_REPORTAGE_049.jpg (1)

Scanvaegt System søger Projektleder 

Kan du holde styr på både eksterne og interne interessenter og sikre optimal projektafvikling i en virksomhed i rivende vækst?

Vi søger en teknisk orienteret projektleder med lokation i Aarhus.

Scanvaegt Systems er en markedsledende leverandør af high-tech koncepter og løsninger til vejning, etikettering, pakning, portionering, sortering, inspektion og dataprocessing til bl.a. fødevareindustrien, transport-, energi og miljøsektoren samt detailsektoren. Virksomheden har hovedkontor i Aarhus, beskæftiger over 200 medarbejdere og har et salgs- og servicenet af datterselskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Polen samt forhandlere i en række andre lande.

Stillingen

Som Projektleder bliver du en del af projektlederteamet, som arbejder på tværs af Scanvaegts systemer og løsninger til industri og detail. Du bliver bindeled mellem salg, udvikling, indkøb og service, og det er din opgave at få overblik over fokusområder i forhold til gennemførelse af kundeprojekter.

Jobbet indebærer: 

  • Overtagelse af projekter fra salg – indhentning af alle relevante oplysninger omkring projekter, herunder specifikationer, tidsfrister og andre prioriteter.
  • Aktivering af projekter i huset – nedsættelse af projektgrupper.
  • Løbende koordinering mellem udvikling, indkøb og service.
  • Kundekontakt – direkte dialog med kunden i samarbejde med salg.
  • Medvirken i den løbende udvikling af Scanvaegts projektmodel og best practices.

Din målsætning er at sikre, at værdikæden fra salg til service er velfungerende, og at leverancen er i overensstemmelse med det aftalte. Du vil i den forbindelse have fokus på at sikre fremdrift i projektafviklingen, og at deadlines samt kravspecifikationer overholdes.

Profil  

Du har erfaring fra veje- eller fødevareindustrien. Desuden har du dokumenteret erfaring i ledelse af projekter på tværs af funktioner og af en vis kompleksitet. Ideelt bygger din erfaring på et teoretisk fundament som ingeniør, maskinmester eller lignende eventuelt kombineret med en certificering i projektledelse.

Forretningsforståelse og forståelse for brugen af projektmodeller (stage-gate) er vigtige forudsætninger for succes i jobbet. Det samme er din lyst og evne til at sikre løbende udvikling. Det gælder bl.a. udvikling af din egen værktøjskasse inden for projektledelse samt af Scanvaegts projektmodel.

Som person befinder du dig godt i en koordinerende rolle med et bredere ansvar og med tæt interaktion med både kolleger og kunder. Du er en løsningsorienteret og fleksibel teamplayer, som formår at kommunikere hensigtsmæssigt på alle niveauer.  

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt.

FoodJob Nordic varetager selv ansættelsen. For mere information om jobbet kontakt FoodJob Nordic, Martin Alsted, Senior Advisor and Partner, mga@foodjobnordic.com, +4529171009.


Kontakt