Nilpeter-1.jpg
Nilpeter-0.jpg

Scanvaegt Labels øger kapaciteten med ny Nilpeter trykmaskine

Der er travlt hos Scanvaegt Labels i Odense, som oplever stor efterspørgsel på kvalitetsetiketter.

Vores etikettrykkeri har de seneste år investeret i forskelligt nyt produktionsudstyr og sikret konkurrence-dygtige priser til vores kunder og stor fleksibilitet i produktionen. Senest har vi her i februar taget en ny Nilpeter trykmaskine i brug – det øger vores trykkapacitet væsentligt, så vi kan imødekomme alle bestillinger fra vores kunder.

Hurtigere, mere fleksibel produktion

Scanvaegt Labels maskinpark er nu oppe på fem trykmaskiner samt flere skæremaskiner, som kører fuldtid. Den nye Nilpeter er en bredvalset trykmaskine med otte farveværker og kan trykke med både vandfarver og UV-farver. Derudover har den nye NilPeter maskine flere nye features. og kan bl.a. fremstille etiketter med bagsidetryk på limsiden samt etiketter trykt med guld-, sølv- og metalliske farver.

Fordele for vores kunder

Sammen med de eksisterende trykmaskiner og skæremaskiner giver den nye trykmaskine vores kunder en række fordele. De får en stor leveringssikkerhed, da vi med de mange trykmaskiner er sikret høj oppetid i trykkeriet og altid kan levere til tiden. Maskinernes fleksibilitet betyder også, at vi hurtigt kan omstille produktionen og trykke mange forskelligartede etiketter til vores kunder – også i mindre partier.

Med den større trykkapacitet vil vi kunne trykke endnu flere etiketter og levere hurtigere til vores kunder.

Miljøvenlig trykfarve

Mange kunder har stort fokus på miljøhensyn og ønsker derfor etiketter trykt med vandfarver, som er mere miljøvenlige end etiketter trykt med UV-farver – de ønsker kan vi imødekomme med alle vores 5 trykmaskiner.

Kontakt