Anritsu-CW.jpg
Anritsu-MD.jpg
Anritsu-X-ray.jpg

Markante forbedringer inden for checkvejning og inspektion

Scanvaegt Systems introducer nu en ny generation af super-effektive og præcise inspektionsløsninger, der vil give markante forbedringer i pakkelinjen.

Programmet omfatter en serie af hurtige og præcise checkvejere med hastighed op til 300 pakninger/min og en nøjagtighed helt ned til 0,1 g. I serien findes også en ekstremt kompakt kombo-maskine med integreret metaldetektor med en længde på blot 775 mm.

Det nye checkvejerprogram er bredt med 3 forskellige hovedlinier, der henvender sig både til fødevareindustrien med en vaskbar udgave og med high-precision udgaver til medicinal- og konfektureindustrien samt en malet version for non-food segmentet.

Hurtig og præcis checkvejning - fra 3 gr til 40 kg

Den nye generation kan veje produkter med helt ned til 3 gram, en præcision på 0,1 gram og en imponerende hastighed på 300 godkendte vejninger i minuttet. Det er en markant forbedring ift. andet inspektionsudstyr, som var begrænset til at checkveje produkter i størrelsesordenen 200-250 gram med en nøjagtighed på 1 gram.

I dag kan Scanvaegt Systems levere et endnu bredere inspektionsprogram med vejekapacitet fra 3 gr til 40 kg.

Høj produktsikkerhed

Kombo-maskinen er ikke kun hurtig og præcis – den kan også identificere metalforurenede produkter, som frasorteres automatisk. Metaldetektoren anvender dual-frekvens og kan med stor sikkerhed detektere både magnetiske og ikke-magnetiske fremmedlegemer.

Løsningen kan også udbygges med et X-ray system, som kan finde ben i kylling og fisk inden pakning, tjekke om der er det korrekte antal småkager i en dåse, om den fyldte chokolade er fyldt ordentlig op, eller om der er det præcise antal piller i en blisterpakning.  

Kompakt løsning med fleksibelt design

Den nye kompakte kombo-maskine kombinerer checkvejning/metaldetektor og behøver kun ganske lidt plads. Med en længde på 775 mm og et footprint på mindre end 1 m2 er det let at integrere maskinen i eksisterende produktionslinjer og finde plads i mindre produktionslokaler.

Den enkelte maskine konfigureres ud fra standardprogram specifikt til det individuelle produkt, str. og applikation, og udstyres med den mest optimale af 9 mulige udsorteringsmetoder  – bl.a. air-blast, t-push og drop-down – som sikrer effektiv drift. Kombo-maskinen kan leveres med horisontal eller vertikal metaldetektor i IP30- eller IP66-version.

Beskytter firmaets gode omdømme

Kombo-maskinen sikrer høj produktkvalitet og korrekt vægt-indhold, hvilket reducerer reklamationer og beskytter virksomhedens gode omdømme. Med en investering, mindre end du tror, er du sikret i mange år frem.

Scanvaegt Systems tilbyder også en attraktiv servicepakke til en skarp pris, så virksomheden kender  vedligeholdelsesomkostningerne i fremtiden. Så hvis man vil sikre høj produktvalitet, forbedre effektiviteten på produktionslinje og reducere omkostningerne, så er Kombo-maskinen fra Scanvaegt Systems den perfekte løsning.

Læs mere om alle Anritsu inspektionsløsninger her... 

Har du spørgsmål eller vil du gerne ringes op?

Send os en mail - vi kan hjælpe dig videre

Kontakt