ScanPlant-NG_Manufacturing-Execution-System_d.jpg (1)

ScanPlant NG - nyt manufacturing execution system forbedrer virksomhedens indtjening

ScanPlant NG opsamler registreringer igennem hele fabrikken - fra varemodtagelse, lager, produktion, pakning og forsendelse - og skaber grundlag for procesoptimering og forbedring af virksomhedens indtjening.

Siden Scanvaegt Systems og Accuratech 16. maj indgik partnerskab, har begge parter arbejdet intensivt på at udvikle nye, stærke hardware- og softwareløsninger til kunderne i fødevareindustrien.

Det tætte samarbejde har allerede nu resulteret i et  nyt manufacturing execution system – ScanPlant NG – der optimerer produktionsprocessen og bidrager til en højere indtjening.

ScanPlant NG – Next Generation - er et effektivt værktøj til overvågning i realtid af produktivitet, lagerudvikling, udbytte og give-away. Systemet opsamler registreringer fra varemodtagelse, lager, produktion, pakning og forsendelse, som danner grundlag for automatiske nøgletal og KPI’er i realtid. Det skaber overblik og et komplet grundlag for procesoptimering og hurtig indgriben, hvilket forbedrer virksomhedens indtjeningspotentiale.

Større udbytte

Med ScanPlant NG kan selv mindre afvigelser i de forskellige processer opdages hurtigt. Dette giver mulighed for at gribe ind i tide, reducere give-away og forhindre store tab. Udbyttet kan kontrolleres på forskellige niveauer, f.eks. afdeling, dage, skift eller operatørbatch eller på hardware-udstyr.

Fuld sporbarhed

ScanPlant NG sikrer sporbarhed gennem alle trin i produktionsflowet – fra varemodtagelse, opskæring, receptafvejning, forædling, lager, pakning til forsendelse. Dette sikrer fuldt dokumenteret sporbarhed, hvor de individuelle varer og ingredienser kan spores tilbage til ethvert tidspunkt og sted i processen.

Smidig data-integration

ScanPlant NG er et åbent system, som kan integreres med andre it-systemer såvel som med hardwareudstyr, inkl. 3.-parts udstyr. Det betyder, at alle produktionsdata kan indsamles, kombineres og præsenteres i ét enkelt system.

Skalerbart og fleksibelt system

ScanPlant NG er opbygget af moduler, der kan kombineres, så de passer præcist til din produktion og dine krav – løsningen kan skaleres fra en enkelt funktion og op til et stort komplekst MES-system. ScanPlant NG har moduler til bl.a. Processtyring, Lagerstyring, Ordrestyring, Kvalitetskontrol, Vejning & Mærkning og Sporbarhedsstyring.

Brugervenlig og tidsbesparende

ScanPlant NG har en brugervenlig betjeningsflade med logiske funktioner og tydeligt skærmdesign, der kan tilpasses til den enkelte bruger/proces, så kun relevante felter på relevant sprog vises. Det gør betjeningen hurtig og nem at lære, sparer tid og forhindrer registreringsfejl.

Vil du vide mere?

ScanPlant NG Manufacturing Execution 

Tryk her...
Kontakt