Patrik-Wahlgren.jpg

Patrik Wahlgren udnævnt til International Business Manager

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi har udnævnt Patrik Wahlgren fra Scanvaegt Systems AB International Business Manager med ansvar for brovægtsorganisationen i Skandinavien.

Patrik var med til at etablere det svenske datterselskab i 1997 og har siden da med stor succes opbygget det svenske marked for brovægte og heavy-duty vejesystemer. Med 25 års erfaring i Scanvaegt Systems er Patrik Wahlgren en medarbejder med stor viden og indsigt, som nu er blevet udnævnt til International Business Manager af CEO Jan Elgaard.

Ansættelsen er et led i en organisationsændring, der skal styrke salgsorganisationen for brovægtsløsninger og udnytte synergierne mellem løsninger og projekter i de skandinaviske lande med henblik på at tilføre mere værdi til vores kunder.

"Jeg er meget glad for at udnævne Patrik Wahlgren International Business Manager. Scanvaegt Systems har en stærk position på markedet, og vi oplever betydelig vækst i vores branche. Så vi vil fortsætte med at tilbyde effektive løsninger til vores kunder for at støtte dem i at nå deres mål,” siger Jan Elgaard, administrerende direktør for Scanvaegt Systems, og fortsætter: “Med Patriks indgående kendskab til vores kunders forretning og Scanvaegts produkter og tjenester, er han den helt rigtige mand til at bringe vores brovægtsdivision et skridt foran. Jeg ønsker Patrik tillykke med udnævnelsen og ser frem til det fortsat gode samarbejde”.

Om fremtidige planer udtaler Patrik Wahlgren: ”Jeg ser frem til at fortsætte med at udvikle brovægtsdivisionen hos Scanvaegt Systems. Vi har en dygtig skandinavisk organisation med eksperter i salgs- og serviceteams i alle lande, som arbejder tæt sammen og nyder godt af synergierne fra det tætte samarbejde”. Han fortsætter; "Vi sætter stort fokus på videre-udviklingen af ScanX - vores it-platform - og nye app-moduler, som vil give vores kunder cloud-baserede it-løsninger, der letter deres forretningsprocesser betydeligt."

Kontakt